La CUP de Nou Barris ens oposem a l’ampliació de l’Heron City

Per què estem en contra de l’ampliació de l’Heron City:

No podem estar d’acord en la utilització dels terrenys del districte per potenciar un model d’oci que degrada la joventut transformant-la en masses alienades, convertides en tribus que es barallen pels territoris i d’un consum basat únicament en el benefici econòmic, un espai que de cap manera es relliga amb la realitat del l’entorn social, econòmic ni arquitectònic.

Un model que aposta per un urbanisme que converteix sistemàticament els espais oberts en “places dures”, i que a la fi que potència la alienació de la realitat dels veïns del territori abocant-los a formes de relació basades en el consum i no en la cultura.

Un model que potencia la desaparició del petit comerç i que colpeja les petites botigues de barri, alhora que n’esborra el model de socialització comercial de proximitat que impliquen.

Un model que es fonamenta en l’explotació pura i dura dels seus treballadors i treballadores, basats en comerços de franquícies com per exemple fast-foods i outlets sotmesos a condicions laborals i salarials ínfimes. Aquest model de ciutat, està denunciat a la web http://www.marcabarcelona.cat

Per tot això, sense entrar en altres interessos més o menys privats que en aquets moments estan per determinar, manifestem la nostra oposició a aquesta ampliació que no respon als interessos bàsics dels veïns del districte, a l’aspiració d’assolir un espai cultural, de consum i de relació basades en valors no consumistes ni mercantilistes I reclamem què la suspensió temporal d’ampliació sigui definitiva després dels tres mesos què té l’operador privat per fer el canvi d’usos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s